x
S I L U E T E
MORENI

Dâmbovița, România

Despre noi

De 30 de ani livrăm calitate
și promptitudine

Investim constant atât în extinderea și tehnologizarea unității noastre de producție, cât și în pregătirea oamenilor și cultivarea unui mediu de lucru plăcut și motivant. Suntem specializați în producția de jachete (puf și sports) și pantaloni (de la clasic la sports), iar capacitatea noastră de lucru este de aproximativ 10.000 de bucăți pe lună.

Obținem acest grad de eficiență datorită celor peste 100 de angajați cu normă întreagă și echipamentelor de ultimă generație. Dispunem de linii complete, de la proiectare tipare la croit, asamblat și finisat.

Suntem acreditați cu standardele BSCI, ISO9001 și ISO14001. O bună parte din energia noastră este produsă prin panouri solare.

“ SILUETE Prod este rodul a decenii dedicate producției textile, timp în care am acumulat experiență și prestigiu într-o piață deosebit de competitivă “

CEO - Costin Tache
Valori

Perseverența și profesionalismul ne-au ajutat să
fim respectați

Viziune

Ne dedicăm excelenței și calității. Dorim să livrăm clienților noștri servicii de cea mai bună calitate și căutăm permanent să răspundem cerințelor înalte din industria de fashion premium. Ne îmbunătățim constant prin ascultarea nevoilor clienților, investiții în echipamente și cursuri de specializare ale personalului.

Misiune

Țintim să acoperim toate serviciile solicitate de clienții noștri, astfel încât să fim ”the go-to partner” pentru brand-uri internaționale de top, care respectă o relație profesională de lungă durată.

Etică

Respectăm resursa noastră umană și facem tot posibilul pentru a le asigura angajaților o calitate a vieții cât mai bună. Disprețuim conceptul de ”sweat shop” și vrem să devenim antiteza acestui fenomen.

Flexibilitate

Faptul că am crescut într-un mediu din ce în ce mai competitiv, demonstrează că suntem perseverenți și ne-am adaptat cerințelor pieței cu fiecare ocazie. Suntem un partener de încredere, pe care colaboratorii noștri se bazează de aproape 30 de ani.

SILUETE

30Ani

Experiență

Servicii

Oferim servicii complete de producție
în regim integrat

Tipare și design

Achiziție de materiale

Producție și prelucrare

Finisare și etichetare

Echipamente

DOTĂRI DE ULTIMĂ GENERAȚIE
Retehnologizare anuală

Strategie

Combinăm eficiența mașinilor cu măiestria și abilitatea
echipelor noastre

Țintim să asigurăm cele mai bune condiții de lucru pentru angajații noștri. De la hale mari, bine iluminate și aerisite, până la echipamente anual reînnoite, facem constant investiții pentru bunăstarea echipei, ale cărei rezultate sunt vizibile în târgurile internaționale de profil.

Condiții optime de lucru

Spații aerisite și luminoase

Rezultatele echipei la târgul internațional de la Copenhaga

Ne prețuim angajații!

Siluete Prod este mai mult decât o companie. Siluete Prod este o familie. Am dorit să cultivăm un mediu în care angajații noștri se simt incluși și nu văd lucrul ca pe o povară. Petrecerile și team-building-urile sunt evenimente uzuale din cariera unui angajat și ne mândrim cu gradul de implicare pe care acestea reușesc să-l obțină.

25 de ani de Siluete

Evenimentul "25 de ani de Siluete"

Evenimentul "25 de ani de Siluete"

Evenimentul "25 de ani de Siluete"

Excursie la Castelul Peleș

Excursie la Cascada Urlătoarea

Excursie la Bușteni

Înapoi sus